Det er sommer! Her er nogle tips til en udendørs workout med Sidsel Godsk

Vi har bedt en af vores fitness professionelle, Sidsel Godsk, om at give os nogle workout tips til at forbrænde kalorier uden for træningscentret. Vejret er endelig begyndt at blive bedre! Det er tid til at nyde at træne i solen. Sidsel, vores seje ambassadør, elsker at træne med sine klienter udenfor i sommersæsonen – og vi forstår hvorfor!

Outdoor bootcamp with Sidsel GodskOverblik over udendørs fitness

Udendørs fitness er en slags funktionel træning eller cardiotræning. Da der ikke er noget magisk ved at træne i et fitnesscenter, kan udendørs fitness være lige så effektivt – selv når du kun træner med egen kropsvægt. Det er også grunden til at mange personlige trænere bruger udendørs træning til at få deres klienter i form til sommeren.

Det handler om at komme udenfor, finde et godt spot (måske er der udendørs træningsfaciliteter – måske bare lidt græs og en bænk – det er lige meget) og så have nogle grundtræningsøvelser som du husker.

Fordele ved at træne udendørs

Faktisk er udendørs træning et glimrende alternativ til den almindelige workout rutine – hvilket i sig selv kan være ekstremt motiverende. Ud over denne fordel, så er det en god måde at nyde vejret på og undgå de (somme tider) overfyldte fitnesscentre. Solen giver dig velvære og du får D-vitamin! Dejligt, ikke?

Er du klar til at droppe træningscentret og stadig få en effektiv full body workout? Tjek Sidsels udendørs workout program forneden.

Ingen udstyr – full body workout med Sidsel Godsk

Outdoor workout with Sidsel Godsk

Når du træner, skal du have fokus på din teknik – selv når du ikke bruger tunge vægte. God teknik handler om at vedholde en god holdning. Så husk at spænde i dine kernemuskler når du laver øvelser.

Udendørs fitness er ofte kredsløbstræning, hvilket betyder at der er flere øvelser som du skal gentage så mange gange som muligt indenfor en tidsramme (for eksempel 30 sekunder). Derfor er det muligt at variere øvelse, tidsinterval, hviletid og intensiteten af træningen.

Den følgende kredsløbstræing bør gentages to gange. Det betyder du skal færdiggøre runde 1, derefter have 30 sekunders pause og derefter fortsætte med runde 2. Efter 2 minutters pause, gentager du runde 1 og 2 igen.

Runde 1

2 x 30/15: Hvilket betyder 30 sek arbejde/15 sek hvile:

  1. X-jumps
  2. Hoftestød på bench
  3. Triceps dips på bench
  4. Cykling i luft
Runde 2

2 x 30/15: Hvilket betyder 30 sek arbejde/15 sek hvile:

  1. Jump squats
  2. Push ups
  3. Mountain climbers
  4. Burpees

Tag en 2-minuters pause. Gentag derefter runde 1 og runde 2.

Du kan læse mere om udendørs træning på Sidsels Instagram. Og på hendes hjemmeside kan du tilmelde dig hendes bootcamp. Det kan vi anbefale!

Hvis du vil vide mere om Sidsel– her er den tidligere blog post på NJORDnutrition.com.

Outdoor workout with Sidsel Godsk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *