Filosofi

Vi guider dig gennem junglen af kosttilskud

Vi mener grundlæggende, at livet skal være let at leve. Det omfatter også det at navigere i kosttilskuds-junglen. Og ikke blot at navigere, men også at kunne finde et produkt, der passer til dine behov. Vi har etableret NJORD for at forenkle og optimere dit liv ved at vejlede dig gennem junglen og give dig de kosttilskud, du har brug for.

Personaliseret

NJORD har et mål om at ændre måden vi køber kosttilskud på. Vi mener, at kosttilskud skal være baseret på faktiske behov, så du får det du har brug for. Ved at tage vores online test estimerer vi, om du har brug for kosttilskud – og i så fald, hvilke. Dine behov bliver matchet op imod vores produkter, så du er sikker på, at din livsstil er baggrunden for de kosttilskud du tager.

njord
njord

Baseret på videnskab

Alle NJORD produkter er baseret på research af diverse videnskabelige studier. Vi har nogle af de dygtigste farmaceuter og eksperter i human ernæring tilknyttet – deres viden ligger til grund for vores test og produkter.

njord

Ingen kompromiser

Vi går ikke på kompromis, når det kommer til kvaliteten af vores produkter. Vores vitaminer og mineraler kommer fra ikke-animalske kilder og er fri for gluten, laktose og GMO. Vores fiskeolie er af højeste kvalitet og fanget gennem bæredygtigt fiskeri og gennemgår derudover strikse kontroller i forbindelse med oprensningen af olien.

njord

Miljøvenligt skandinavisk design når det er bedst

Vi har gjort meget ud af, at vores produkter i alle aspekter skal reflektere vores værdier og holdninger. Lige fra det faktiske kosttilskud til indpakningen af det. Det er derfor vi har udviklet NJORD krukken i samarbejde med Annemette Kissow, der er en af Danmarks dygtigste keramikere. Ud af samarbejdet er der kommet en smukt designet keramikkrukke med et lufttæt trælåg. Udover at erstatte de kedelige plastik- og glasløsninger, der findes i branchen, så er den også et opgør med alt det emballage-spild, som der sker i dag. Ved at genbruge din krukke hver gang du får nye kosttilskud, så er du med til at reducere forbruget af glas og plastik.

njord

Nemt og bekvemt

Livet skal være så let som muligt. Det er derfor, at vi har bygget NJORD op omkring en abonnementsløsning, så du får tilsendt nye kosttilskud hver anden måned direkte i postkassen. Derved undgår du at løbe tør. Du kan altid opsige dit abonnement eller udskyde din næste forsendelse, hvis dette ønskes.

Hvis du vil vide mere om, hvordan NJORD fungerer, så klik her.

Klar til at finde dit kosttilskud?

START TESTEN

Shop by Category

New In

On Sale

Best Sellers