NJORD x Maria Høyer: “Find dét der virker for dig”

Mød vores ambassadør, Maria! En pige med så meget energi og glæde at de fleste mennesker bliver fascinerede. Skribent om folkesundhed, personlig træner, Team Rynkeby cyklist og meget mere! Lær hende at kende her…

  1. Fortæl os lidt om dig selv.

Når jeg ikke løber, cykler, dyrker yoga eller spiller fodbold, så elsker jeg at give folk muligheden for at leve et sundere liv. Gennem min bachelor i folkesundhedsvidenskab og mit job hos Michelle Kristensen, elsker jeg at motivere folk til at forstå fordelene ved en sund livsstil, den energi det giver dig, og hvor let det kan være at finde den balance som gør dig glad.

  1. Hvornår begyndte du at interessere dig for træning og sundhed?

Jeg har altid dyrket motion, men for 5 år siden, begyndte jeg at gå meget op i at løbe. Løb er den perfekte motionsform, fordi du kan gøre det overalt. Det klarer mit hoved efter en lang dag, og selv en kort tur kan give så meget energi. At motivere andre til at løbe eller finde en motionsform de elsker, giver mig følelsen af at jeg har verdens bedste job! Jeg tror på at alle mennesker kan elske en form for træning – de skal bare finde ud af hvilken. Og når de finder den, vil de aldrig give slip på den.

  1. Hvad er dit ærlige forhold til kosttilskud?

Jeg har et meget afslappet forhold til kosttilskud, mest fordi jeg har prøvet at tage mange kosttilskud i en periode, og jeg kan se at nogle af dem har mange fordele. Multivitaminer kan være en god idé for de som ikke får alle deres vitaminer gennem kosten. Jeg tænker på kosttilskud som den sidste brik i puslespillet.

  1. Ifølge dig, hvad er hemmeligheden til at leve et balanceret sundt liv? Og er du i stand til at gøre det selv?

Min oplevelse er, at du kan finde balance på mange måder, men det kræver noget tålmodighed. Hvis dét at spise grøntsager 7 gange om ugen gør dig glad – gør dét! Men du skal ikke spise grøntsager hver dag hvis det gør dig ulykkelig. Så tag en dag eller to uden og spis et stykke kage.

  1. Hvordan finder du motivation til det du gør? Og hvornår har du det bedst?

Jeg ved jeg er god til – og elsker – hvad jeg laver. Så første regel i forhold til at finde motivation er at finde noget du elsker. Og nogle gange skal du gentage ting mange gange før du begynder at elske det. Jeg fortæller folk på mine hold at du aldrig fortryder en træningssession. Fordi det gør man aldrig!

  1. Hvad er din yndlings Netflix-afslapning, når du skal lade op?

Jeg elsker at se serier efter en lang dag, og lige nu er jeg vil med ”24 hours” med Jack Bauer. Det er en klassiker.

 

Hvis du gerne vil vide mere om Maria, så se hendes smukke profil på Instagram: ___mariahoyerolsen___

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *