NJORD x Louise Sandø: “Sundhed handler om fysisk og mental balance”

Mød vores ambassadør, Louise!

Ud over at stå bag mad-kritiker-portalen “Smag Aarhus”, elsker hun at lave mad, bage og blogge om det. Hendes kærlighed til mad gav hende sit job på “Smag Aarhus”, og det betyder at hun spiser ude hver dag. Det lyder lækkert, men der er også en bagside. Læs med, og hør hvilke udfordringer det giver med sådan et job og med at finde den sunde balance.

 1. Fortæl os lidt om dig selv

Mit navn er Louise. Jeg er 27 og kandidatstuderende på medievidenskab på Århus Universitet. Jeg arbejder på den lokale madside Smag Århus, hvilket betyder at jeg spiser ude dagligt og giver anbefalinger til vores følgere. I min fritid elsker jeg at lave mad, bage og blogge om det. Jeg træner også (MEGET), da det er svært for mig at holde vægten når jeg skal spise på restauranter/caféer hver dag. Jeg nyder dog at være fysisk aktiv – det giver meget meget energi og hjælper mig med at genoplade mine mentale batterier i det daglige. Det er vigtigt for mig at være sund og være nogenlunde i form.

 1. Hvordan blev du interesseret i at blogge om mad?

  Jeg har altid elsket mad, så det blev langsomt en hobby, da jeg var i midten af 20’erne, at lave forskelligt mad og lægge smukke billeder op på de sociale medier. Da min IG langsomt voksede (mest pga. alle madbillederne, jobbet på Smag Aarhus og tidligere job på DR), besluttede jeg at blive mere seriøs omkring madlavning. Og så startede det ligeså stille.

 2. Hvad er dit ærlige forhold til kosttilskud?

  Jeg tager kosttilskud nu og da, fordi jeg ikke altid kan få de næringsstoffer jeg vil have og har brug for, med mit job som madanmelder.

 3. Ifølge dig, hvad er hemmeligheden til at leve et balanceret sundt liv? Og er du i stand til at gøre det selv?

  For mig er et sundt liv når dit mentale og fysiske helbred er i balance. Den hemmelige ingrediens til et balanceret og sundt liv er dog altid personlig. Jeg tillader mig selv at spise usundt nu og da, fordi jeg ved at for mange restriktioner vil gøre mig trist og småsur. Jeg minder dog altid mig selv om, at min krop har brug for motion, vand, de rette næringsstoffer til at reparere og genopbygge sig selv. Uden den rette ernæring vil dit humør, energi og din præstationsevne falde. At finde balancen kan være svært, især hvis du er lidt doven og en stor mad-elsker, but det er virkelig vigtigt at du tager ansvar for din sundhed og krop. Den hemmelige ingrediens for mig er at virkelig nyde det når jeg forkæler mig selv, og komme “tilbage på sporet” 5-6 dage om ugen.

 4. Hvordan bliver du motiveret til at gøre det du gør? Og hvornår har du det bedst?

Jeg har det bedst når de jeg holder af er glade – og når jeg spiser burgere eller slik … :p

 1. Hvad er din yndlings Netflix-afslapning når du skal lade op?

Sherlock! Jeg ELSKER Sherlock, det er den bedste TV-serie nogensinde. Hvis du ikke har set den endnu, så gør det. Du vil ikke fortryde det!

 

Er du nysgerrig efter at se nogle af de retter Louise spiser i sit liv som madanmelder? Tag et kig på hendes Instagram – du vil helt sikkert blive sulten efter noget lækkert!

Vil du vide mere om personlige kosttilskud? Læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *