NJORD x Josefine Jørgensen: “Find dét du elsker og gør dét”

Mød vores ambassadør, Josefine!

Madelsker, blogger og snart mor. Ifølge Josefine handler det gode liv om at finde dét du holder af og elsker, og gøre dét. Vi har stillet Josefine nogle spørgsmål, og bedt hende svare ærligt. Læs med, og hør hvad hun fortæller…

  1. Fortæl os lidt om dig selv.

Jeg er 23 år, bor i København og er lige nu gravid – og har termin men min søn til maj!

Jeg arbejder med sundhedskommunikation og ernæringsvejledning. Jeg er en stor madelsker, og jeg elsker at eksperimentere i køkkenet. De tre ingredienser du altid kan finde i mit køkken er: frosne bananer, vaniljepulver og kål. Når jeg ikke laver mad, kan jeg lide at løbe – det behøver ikke at være hurtigt eller langt, men det er for at klare mit hovede og for at nyde den friske luft, og så er det god træning for funktionel styrke.

  1. Hvordan begyndte din interresse for ernæringsvejledning?

Efter jeg begyndte at eksperimentere med opskrifter i “det sunde køkken”, fandt jeg ud af hvor meget lækker mad jeg kunne lave og stadig være sund! Glæden ved at lave sund mad og undervise andre om det, var grunden til at jeg begyndte med ernæringsvejledning.

  1. Hvad er dit ærlige forhold til kosttilskud?

Jeg synes det er vigtigt at have en varieret kost og forsøge at få alle næringsstoffer du har brug for gennem maden. Men kosttilskud er en god måde at sikre at du får alle de vitaminer of mineraler du har brug for, men ikke kan få gennem maden. For eksempel, når du er gravid, har du brug for flere – som du ikke kan få gennem mad alene. Så er kosttilskud en god løsning.

  1. Ifølge dig, hvad er hemmeligheden til at leve et balanceret sundt liv? Og er du i stand til det selv?

Det er vigtigt at finde og holde fast i de ting som gør at du har det godt, og som du elsker. Fokuser på sund mad som du elsker og nyder – og find en træningsform som gør dig glad og giver dig lyst til at træne. Efter mange år med en kamp for at finde balance – jeg har været alt for usund og og lidt for sund – har jeg endelig fundet min balance, hvor jeg har det godt både i forhold til min livsstil og min krop.

  1. Hvordan bliver du motiveret til det du laver? Og hvornår har du det bedst? 

Det motverer mig at se at jeg kan hjælpe mennesker med at finde glæde og lethed ved at leve en sundere livsstil – og når jeg lykkes med det – så har jeg det bedst! Jeg får meget energi og motivation når jeg mærker glæden i folks nye livsstil og deres stolthed over at lave ændringer og gøre noget godt for sig selv.

  1. Hvad er din yndlings Netflix-afslapning når du skal lade op?

Faktisk alle serier på Netflix eller HBO, som jeg ser med min kæreste. Vi er lige begyndt at se Narcos, og jeg må indrømme at jeg har været tryllebundet til sofaen siden.

 

Hvis du gerne vil vide mere om Josefine, så kan du se hendes blog her, eller hendes Instagram-profil her: joosenjjj

Josefine tager kosttilskud som er målrettet gravide (NJORD graviditetstilskud), specialtilpasset til sine behov. Er du interesseret i at se hvilke vitaminer og mineraler der passer til dig? Prøv at tage NJORDs test og find ud af det her.  .

 .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *