Marias oplevelse med halvmaraton i Berlin

Vi har været nysgerrige om hvordan det er gået for vores fantastiske ambassadør, Maria Høyer, i hendes halvmaraton i Berlin. Lad os bare sige det lige ud, vi ønsker at gøre det næste år!

  1. Fortæl os lidt om din oplevelse med Berlin halvmaraton

Løbet var fantastisk! Jeg havde så meget energi, gode ben og et positivt sind… indtil 17 km, hvor min mave gjorde så ondt at jeg blev nødt til at sætte farten ned. Jeg har aldrig haft den slags smerter før, men jeg nåede da målstregen med et smil.

  1. Hvordan kan Berlin halvmaraton sammenlignes med de andre maraton du har gennemført?

Berlin minder mig om Copenhagen halvmaraton fordi ruten er flad. Berlin er altid en stor fest, især fordi Adidas Runners Berlin virkelig gjorde et flot arbejde for at vi følte os velkomne.

  1. Hvad er dine bedste tips for folk som gerne vil gennemføre Berlin halvmaraton?

Planlægning er alt! Giv dig god tid til at forberede dig ordentligt. Hvis du ikke ved hvor du skal begynde eller hvad du skal gøre, så lav en aftale med en coach. Det gør din oplevelse meget bedre. Det handler om at krydse målstregen med et smil – hvis du spørger mig. 🙂

  1. Hvordan følte du da du krydsede målstregen?

Jeg følte mig meget lettet, glad og stolt. Min største frygt var at mine knæ ikke ville kunne følge med, men de klarede det fint hele vejen uden smerte, og det var en stor sejr for mig. Nu er jeg mentalt klar til at lave PR i september på Copenhagen halvmaraton.

  1. Hvad var din umiddelbare food craving efter løbet? Og hvad fik du?

Jeg spiste en banan og drak kakaomælk lige efter løbet. Senere fik jeg en burger, men jeg mærkede ikke nogen craving. Kun craving for vand.. Og øl til at fejre! 😉

  1. The million-dollar question – ville du gøre det igen?

JA! Og jeg vil gøre det igen! Som sagt, så jagter jeg en personlig rekord i september i København, og hvis alt går godt, kan Berlin blive det næste PR mål. Jeg elsker halvmaratondistancen, fordi den udfordrer mig fysisk og mentalt, og fordi jeg behøver ikke mere end et par dage til at restituere.

 

 

Maria Høyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *