Iron

NJORD Amino Iron

njord

Nænsom mod maven

Traditionelle jerntilskud kan give mavegener. NJORD Amino Iron er baseret på Ferrochel, som videnskabeligt bevist giver færre gener.

njord

Højere biotilgængelighed

NJORD Amino Iron har 2-4 gange højere biotilgængelighed sammenlignet med traditionelle jernkilder. Det betyder, at du kan tage mindre doser og opnå samme effekt.

njord

Velegnet til gravide

Mange gravide har mavegener pga. deres jerntilskud. NJORD Amino Iron afhjælder dette problem gennem en højere biotilgængelighed af jernet.

njord

Færre mavegener

NJORDs amino jern er baseret på Ferrochel, som bruger aminosyrecheleret jern. Ved at bruge Ferrochels unikke jernkilde undgår du de typiske mavegener (forstoppelse, oppustethed og kvalme) som opleves ved mange andre jernkilder. Dette er underbygget i flere selvstændige videnskabelige studier.

njord

Højere biotilgængelighed

NJORD amino jern har en 2-4 gange højere biotilgængelighed sammenlignet med mere gængse jernkilder. Jernet er bundet til aminosyrer, som øger absorptionen i tarmen. Du behøver derfor en lavere jernmængde sammenlignet med andre jernkilder for at opnå samme effekt.

njord

Sikker

Din krop justerer absorptionen af aminocheleret jern afhængigt af, hvor meget jern du i forvejen har i kroppen. Hvis du har en høj jernstatus vil optagelsen af aminocheleret jern automatisk nedjusteres af din krop (hvis du f.eks. har et højt indtag af jern fra din kost). Ligeledes, hvis du mangler jern, så er kroppen i stand til at øge optaget af aminocheleret jern, så du optager op til 4 gange mere jern. Du optager derfor kun det du har brug for – og det er derfor også sikkert at bruge, hvis du er gravid.

njord

Ingen animalske ingredienser

NJORD Amino Iron er vegansk og Kosher certificeret, da det ikke indeholder animalske ingredienser.

njord

Interagerer ikke med næringsstoffer

NJORD Amino Iron reagerer ikke med andre næringsstoffer og bliver fordøjet længere nede i tarmen, hvilket øger optaget betragteligt. Almindelige jernkilder forhindrer ofte optaget og effekten af andre vigtige næringsstoffer såsom vitamin E og calcium.

njord

Én kapsel er nok

En kapsel indeholder 25 mg aminocheleret jern (Ferrochel), som i de fleste tilfælde er nok til at forhindre jernmangel. Kontakt din læge hvis du er i tvivl.

Føler du dig klar til at tage testen?

START TESTEN

Shop by Category

New In

On Sale

Best Sellers