Hvordan virker NJORD

Hvordan virker NJORD?

njord

Få defineret dit behov gennem vores online test

njord

Vælg de kosttilskud, der matcher dit behov

njord

Modtag dine produkter hver anden måned

njord

Opdater testen, hvis dit liv ændrer sig, og modtag nye produkter

Tag testen

Vores online test er udviklet af vores eksperter i human ernæring og er grundstenen i at kunne definere dine behov for kosttilskud. Testen fokuserer på din kost, træning, vaner og livsevents (såsom graviditet), da det især er disse ting, som har indflydelse på dine behov.

Dit anbefalede produkt

Når du har afsluttet testen kan vi definere dine behov og anbefale dig de kosttilskud du har brug for – hvis du overhovedet har brug for nogle. Derudover evaluerer vi din test, så du kan se, hvordan du ligger ift. de officielle anbefalinger omkring kost og motion.

Modtag produkt

Når du har bestilt dine kosttilskud hos NJORD kan du læne dig tilbage. Vi sender dine kosttilskud direkte til dig og via vores abonnementsløsning får du nye kosttilskud hver anden måned, så du aldrig løber tør. Du kan altid opsige dit abonnement igen og kun betale for de to måneder, du har modtaget produkter for. Fragten behøver du ikke bekymre dig om – den betaler vi.

Opdater test

Hvis dit liv eller dine vaner ændrer sig, så kan du altid opdatere din test for at se, om du har behov for at opdatere dine kosttilskud. Hvis dine behov har ændret sig så meget, at du har brug for et nyt produkt, modtager du dette med næste forsendelse fra NJORD.

Er du klar til at tage testen?

TAG TESTEN

Shop by Category

New In

On Sale

Best Sellers