Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge NJORD?

Hos NJORD bliver du anbefalet et produkt, som er matchet med dine behov. At tage kosttilskud skal ikke føles som om, du er på 5 forskellige typer receptpligtig medicin - derfor er alle vores produkter lavet, så du kun skal tage 1-2 kapsler om dagen. Derudover giver vi dig også den flotte NJORD krukke, som du kan opbevare dine kosttilskud i. Sidst men ikke mindst har vi gjort det nemt for dig - vi sender dig nye forsyninger hver anden måned.

Hvorfor skal jeg vælge et produkt der er tilpasset til mig?

Mange af de kosttilskud du kan købe i supermarkedet eller helsebutikker, er meget brede generika-produkter, som ikke nødvendigvis passer til dine behov. Måske indeholder de for lidt af nogle vitaminer og for meget af nogle andre. Ved at få et produkt, der er tilpasset til dig, sikres det, at indholdet i produktet er matchet med den måde du lever dit liv på.

Hvordan får jeg mine NJORD produkter?

Ved at tage vores test kan vi estimere dit vitamin- og mineral behov. Ud fra dine test-svar kan vi anbefale dig et produkt, som er baseret på din livsstil. Herefter kan du købe dit produkt.

Kan jeg købe NJORD produkter andre steder end her?

Nej, vi sælger kun vores produkter via vores egen hjemmeside, da vi har brug for dine test-svar for at kunne anbefale dig det rigtige produkt. Ved kun at sælge online skærer vi også fordyrende led væk, så vi kan holde prisen lav og kvaliteten høj.

Hvad betyder "tilpasset til dig"?

"Tilpasset til dig" betyder, at vi matcher dine svar fra din test med produkter vi har udviklet. Det er også derfor at du måske vil opleve, at vi ikke har et produkt, der matcher dine behov. Vi udvider løbende antallet af vores produkter, så vi kan servicere en bredere kundegruppe.

Indeholder NJORDs produkter lactose eller gluten?

Nej, ingen af vores produkter indeholder lactose eller gluten, hvorfor de er et godt valg for personer med intollerance eller allergier.

Indeholder NJORDs produkter animalske ingredienser?

Ingen af vores vitaminer og mineraler kommer fra animalske kilder. Vores fiskeolie kommer fra....- fisk.

Er NJORDs produkter GMO frie?

Ja, alle vores produkter er er GMO frie.

Hvad hvis mine vaner eller mit liv ændrer sig?

Du opdaterer bare din test med nye svar, så re-evaluerer vi din nye test. Hvis der er brug for et andet produkt, så kan du opdatere dette og modtage det nye produkt næste gang du modtager nye forsyninger fra NJORD.

Kan jeg udsætte den næste forsendelse af produkter fra NJORD?

Du kan nemt udsætte din næste forsendelse af NJORD produkter. Gå til "MIN PROFIL" -> "Test & produkt", hvorfra du kan udsætte næste forsendelse.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan nemt opsige dit abonnement, hvis ikke du ønsker at fortsætte med at modtage produkter fra NJORD. Gå til "MIN PROFIL" -> "Test & produkt". Herfra kan du opsige dit abonnement. Ved at opsige dit abonnement betaler du kun for de to måneders forbrug, som du har modtaget med din seneste forsendelse.

Hvordan ændrer jeg mit navn, adresse, email, password mv.?

Du kan ændre det fra "MIN PROFIL".

Hvordan ændrer jeg mine kreditkort-oplysninger?

Under "MIN PROFIL" -> "Ordre historik". Her skal du klikke på "Se" ud for dit aktive abonnement. Ved at trykke på "Skift betalingsmetode" kan du opdatere dine kreditkort oplysninger.